Recensies

Michel van de Sluis

Zo’n 3,5 jaar koop ik met veel plezier prachtige klein- en grootrondstempels bij Oppers Filatelie. Ruim 300 prachtige afdrukken sieren mijn klassieke stempelcollectie, mooie aanvullingen. Goed omschreven items voor een hele nette prijs. Dus daarom wordt Oppers Filatelie nog steeds van harte aanbevolen !

Reinout Hoefer

Als bezoeker van het eerste uur op deze site ervaar ik kennisneming van het stempelaanbod steevast als feest. Het is net of men een prachtige, gevarieerde stempelcollectie zit te bekijken. Als klant voel ik mij in de watten gelegd. Martijn Oppers is communicatief en behulpzaam. En uiterst deskundig. De kwaliteitsbeschrijvingen zijn 100% betrouwbaar. Bij het assortiment krijgt men vooral de indruk dat het niet ertoe strekt om de aanbieder rijker te maken, maar om de klant te helpen de verzamelingen te verbeteren en te completeren. Oppers filatelie wordt zeer warm aanbevolen!

H van Dijck

Prachtig materiaal, helemaal blij met de aankoop. Bedankt!

Michel van de Sluis

8 januari 2014 mijn 1e bestelling stempels in goede orde ontvangen. Zowel de zegels, maar zeker de stempels zijn van een uitermate goede kwaliteit. Stuk voor stuk aanwinsten. Een echte aanrader voor de klassieke stempelverzamelaar !

U moet inloggen om een recensie te plaatsen.